Online stævne udfordring

Har du problemer med at transportere din hest/pony, så er dette en god mulighed for at deltage til et stævne, hvor vi tester hestene i nogle anderledes udfordringer. Alle kan være med uanset om man rider eller trækker hesten.

Man bestemmer også selv om man rider, om man rider med eller uden udstyr eller om man trækker hesten. Dog Skal rytteren have ordentlig fodtøj på, ridehjelm på og ved springning sikkerhedsvest.

Denne gang vil det være action parkour, som er en blanding af parkour(agility) og ponygames. MEN denne gang er det lidt anderledes, da man ikke bliver bedømt på point, men tid. Ved fejl af bane eller man vælter noget, så er det 10sek straf tid.

Bane skitserne vil være at finde i opslaget eller hjemmesiden. Der vil på facebook blive lagt en video ud med hvordan man bygger og hvilke materialer man bruger.

For at være med i stævnet, skal man oploade sin video i begivenheden eller sendes til sashabech@hotmail.com. Det koster 40kr. at deltage og skal betales på mobilpay 21476963 og man skal skrive hestens navn i kommentar.
Der vil være rosetter til de 3 med hurtigste tid. Sidste chance for at indsende video er den 5 august 2019 kl. 18.00