Online jule udfordring

Har du problemer med at transportere din hest/pony, så er dette en god mulighed for at deltage til et stævne, hvor vi tester hestene i nogle anderledes udfordringer.
Til dette online stævne vil temaet være jul.

Denne omgang vil der være 2 klasser, den ene klasse handler det om at være kreativ og den anden vil der være nogle bestemte øvelser, som man skal fuldføre. Man bestemmer også selv om man rider, om man rider med eller uden udstyr eller om man trækker hesten. Dog Skal rytteren have ordentlig fodtøj på og ridehjelm på.

Man bliver også bedømt på kreativitet, filmning, tema og harmoni mellem hest og rytter.
Man får karakter fra 1-10.
For at være med i stævnet, skal man oploade sin video i begivenheden eller sendes til sashabech@hotmail.com. Det koster 40kr. at deltage og skal betales på mobilpay 21476963 og man skal skrive hestens navn i kommentar.
Når man har sendt videoen bliver den bedømt og man får kritikken tilsendt. Der vil være rosetter til de 3 med højest point. Sidste chance for at indsende video er den 28/12 2018 kl. 20.00

 

Klasse 1 (Den kreative)
De 6 ting, som skal være med i videoen er:

Nisse/julemand/julekone

Man bestemmer selv hvordan man vil have det med, man kunne evt tage et kostume på, sætte en julemand under et spring eller evt bruge det sammen med øvelsen trække noget efter hesten.

Ride under noget

Her kan man tage 2 høje støtter og sætte en giarlande op eller binde en snor imellem og hænge julehjerter på snoren. Hvis ikke man har 2 høje støttere, så kan man få 2 personer til at holde nogle lange pinde.

Gå over noget

Feks bro, vippe, presenning eller noget andet hesten kan gå over/ træde på.

Juletræ/gran

Man kan bruge granet til at gå over noget eller springe over.

Trække noget efter hesten

Man kan tage et langt træktorv eller en longe, sætte noget fast i snoren og træk det efter hesten, dog vil jeg anbefale at det kun foregår på lige spor, så ikke snoren kommer ind imellem hestens ben.

Valgfri øvelse

Her må man selv bestemme om man vil vise nogle tricks hesten kan eller en super sej øvelse, som udfordre jer og jeres hest.

Klasse 2 (Øvelserne på skitsen)