Klimagårdens Bølle

Fødselsår: 9. juni 1996
Race: Shetlænder
Køn: Vallak
Farve: Rød
Højde ca.: 90 cm

Maks små kryds spring.

Bølle er en sød og charmerende pony. Bølle bliver kun brugt til træk ture og baby ridning, da han har en sygdom, som gør at han ikke kan gå så mange timer i rideskolen. Bølle er klimagårdens maskot og alle kender bølle. Bølle deltager i mange arrangementer bla. Trækture i byen, træk ture i børnehaver og mange andre steder. Bølle er Channe`s første pony og kom til klimagården i 2004.

 

Klimagårdens Focus

Født: 30. maj 2005 
Race: Blanding
Køn: Vallak
Farve: Rødbroget
Højde ca.: 100 cm


Focus er en glad og frisk pony, som elsker at arbejde, han er super sød og nem at håndtere. Focus Bliver brugt i rideskolen af alle slags ryttere, han går også med i miniput ridning. Focus er født og opvokset på klimagården, Funny er Focus`s mor. Focus er derfor tilredet på Klimagården. Focus er lidt af en cirkuspony, ikke nok med han er fantastisk i rideskolen, så har han også lært nogle tricks, bla. Kan han stejle, neje, spanske skridt, ligge på knæ og stå på borde. 

 

Klimagårdens Victor

Født: 15. april 1996
Race: Shetlænder
Køn: Vallak
Farve: Rødbroget
Højde ca.: 100 cm

Maks 30cm spring

Victor er en sød og rar pony, som bliver brugt til lidt af hvert. Victor elsker at blive nusset og gå med de små rytter. Victor bliver brugt til træk ture i byen, besøg i børnehaver og til mange andre arrangementer. Victor er en meget populær rideskole pony og har mange års erfaring i at gå rideskole. Victor går med til miniput ridning og er en meget rolig pony. Victor er Sasha`s første pony og har været på klimagården siden 2002.

 

..

 

Emma

Født: 3 april 2011
Race: Blanding
Køn: Hoppe
Farve: Broget
Højde ca.: 80 cm

Emma er en sød lille pony, faktisk den mindste der er på Klimagården. Emma kom i sommeren 2019 og er Heidi og Lili`s pony. Emma er en frisk pony, som elsker at lave noget og også at blive nusset.

 

Nicon

Født: 4. maj 2010
Race: Welsh Mountain
Køn: Vallak
Farve: Skimmel
Højde ca.: 115 cm

Nicon er er en super cool pony, som kom til Klimagården i starten af 2017. Nicon er en glad pony, som godt kan lide at tage det stille og roligt. Nicon kan være med til alle dicipliner og går på med frisk mod.

Hjalmer

Født: 1 januar 2007
Race: Haflinger
Køn: Vallak
Farve: Lys rød
Højde ca.: 148 cm

Hjalmer er en sød og meget fjoldet pony, men selvom han er det, så er han helt igennem fantastisk og gør alt for sin rytter. Hjalmer er en pony, som går og snakker/brummer og det er bare så hyggeligt. ¨

Hjalmer har i 2020 og 2021 været med til at finde guld til DM i bueskydning

Marius

Født: 29. maj 2011 
Race: Welsh Mountain
Køn: Vallak
Farve: Skimmel
Højde ca.: 125 cm

Kommet til Klimagården i år 2017. Marius er en sød og forsigtig pony. Marius er en frisk pony, som kan lidt af det hele, hvis ellers rytteren fortæller og hjælper ham.

Ozzy

Født: 1. januar 2009

Race: Knapstrupper

Køn: Vallak
Farve: Plettet
Højde ca.: 135 cm

 

Ozzy er en frisk og sjov pony, som elsker at lave noget og at få opmærksomhed. Ozzy kom til Klimagården i starten af 2016. Ozzy er en rigtig charmetrold, som er en kanon rideskole pony, der er elsket af mange ryttere. Ozzy elsker fart, men samtidig er han en kanon nybegynder pony, som bare tøffer stille og roligt. Ozzy deltog til juleoptoget i Sakskøbing i 2016, som Pippi`s hest. 

 

 

..

 

 

Polle

Polle er en mega sød og frisk fyr, som så småt begynder at gå lidt med i rideskolen fra september 2021.

Polle er begyndt at komme godt med i rideskolen og går med de lidt mere erfarende ryttere, da han stadig har en del at skulle lære.

I spring er han begyndt at komme godt efter det og bliver bedre og bedre. Han kan springe op til 60cm.

Dressuren bliver også bedre og bedre og galoppen er blevet så fin at han også kan lave øvelser der. Så da er han på LC niveau.

Ponygames, parkour og uden sadel er han også blevet god til og udvikler sig mere og mere her også.

Bueskydning træner vi stadig på, da han synes det er lidt mærkeligt at skulle gå langsomt og vente.

 

 

 

Canasta

Født: 30. juni 1996

Race: Irsk sportshest
Køn: Vallak
Farve: Hvidskimmel
Højde ca.: 155 cm

Maks 40cm i spring

Kommet til Klimagården i år 2009.

Canasta er en god og rar hest, som gør alt for sin rytter. Han har gået rideskole i mange år og har lært rigtig mange at ride. Canasta er god til rigtig meget og elsker at springe, dog kan han ikke springe så højt mere. Canasta har også været med til polterabender. 

 

Beethoven af Stensnæs

I daglig tale Bimse

Født: 28. april 1998

Race: Dansk Sportspony 

Køn: Vallak

Farve: Sort

Højde ca.: 140 cm

Må kun gå med en lektion om dagen og kan ikke deltage til spring mere.

Bimse kom til Klimagården i 2008 og har indtil 2012 været Sashas dressurpony.  Bimse er en fantastisk og sød pony, som har lært en masse at ride. Bimse har været Sasha`s pony, de har oplevet en masse og deltaget til mange stævner, med rigtig mange gode resultater. Bimse elsker at være rideskole pony, han er fjollet og sjov, men samtidig en fantastisk ven og læremester.

Dean

Født: 26. april 2012

Race: Oldenborg, new forrest og knabstrupper

Køn: Vallak

Farve: Broget

Højde ca: 145 cm

 

Dean er en sød og sjov pony, som elsker at få opmærksomhed. Dean er en fantastisk overgangs pony og er meget opsøgende og nysgerrig

 

 

Hopla

Hopla er en sød og frisk pony, som er ny og er igang med tilridningen. Forhåbentligt er Hopla klar til at begynde at gå lidt med i rideskolen fra november 2021.

Mere info komer, når først vi kender ham lidt bedre.