Undervisning i miljø, parkour og ponygames

- Tager ud i andre klubber, privat stalde og efterskoler og underviser

 

Jeg kører gerne ud og underviser andre steder i parkour, miljø og poygames. Man behøver ikke at have noget fint udstyr, så længe man har bomme og kegler er det fint. Der er ikke nogen krav til baner, da det kan foregå på alt slags underlag. 

Når jeg tager ud, skal der minimum være 10 ryttere, men alle kan til gengæld deltage. Alle som synes det er sjovt at lave noget med sin hest er velkomme. Jeg har mange håndheste som deltager til træninger, da det er en god måde at holde sin lille pony igang, lære sin store unghest at verden ikke er farlig og skadede heste, som skal have brugt hovedet uden at skulle rides.

Jeg har som regel 3-4 på en time, da det er det, som har fungeret bedst, så kan man nemlig se andre gøre det og snakke om de forskellige øvelser og prøve dem 

Det koster 100kr. pr. person, skal jeg have materialer med, kommer det til at koste lidt mere i forhold til kørsel. 

Jeg kører over hele Danmark, hvis der er nogen som har lyst i Jylland eller Fyn, skal der være en hel dag med undervisning, evt kan man aftale med andre klubber. 

Jeg har undervist i 6 år og har taget træner 1 og 2 (DRF). Jeg har selv deltaget i mange stævner. Jeg har også lavet videoer, så man kan se hvad de forskellige aktiviteter går ud. 

Jeg vil ligge træningsdage op på facebook siden Sasha og Klimagården og på siden her.

Video: